Ett barnrum med djur

Det blev en del arbete denna fredag men slutresultatet blev bra. Medan Cappe the hooligan var på dagis flyttade vi lite möbler och gjorde iordning herrns rum. Sen avrundades dagen med en pizza och tillhörande läsk, samt ett glas vin för mig och morfar.
Drabbades förövrigt av trettioårs kris efter den trevliga kvällen då vi mötte gamla klasskompisar från grundskolan på nattpromenaden, fint uppklädda, pigga, fräscha och med varsin självklar systembolaget-påse. Själv hade man mjukisbyxor med målarfärgsfläckar på, gympadojjor och oduschad sen några dagar tillbaka. De hade planer och mål för hela kvällen och natten (exempelvis att få en snygg karl i säng) medan man själv hade ett enda mål i sikte för natten: att få den trotsiga tvååringen i säng. Att få min egen snygga karl i säng fanns liksom inte där. Inte just då i alla fall...!
Men det tog inte lång tid innan min lilla älskling kröp ner under täcket i sitt rum och somnade... ♥ För vem hade inte velat vakna till den här trevliga synen en tidig lördagsmorgon?

Kommentarer
Postat av: C

Vilket fint rum han har :)

2011-04-17 @ 11:29:11
URL: http://babyfirefly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0